malo za šalo in malo zares

malo za šalo in malo zares

[ubermenu-current-section menu_item_slug="lezeca-kolesa"]

 

Tudi v šali je lahko nekaj resnice ;) Spodaj boste našli nekaj razlogov zakaj ne kupiti ležečega kolesa:

  • Če na klasičnem kolesu prekolesariš 20km, ti tvoja zadnjica da vedeti, da si dovolj kolesaril, ne tako kot na ležečem kolesu kjer po 60km še vedno čisto nič ne čutiš.
  • Ko obiščeš restavracijo po 30km hodiš tako da ostali že na daleč vidijo, da si pravi atlet ki je ogromno prekolesaril. V primerjavi s kolesarjem na ležečem kolesu, ki je pravkar dejansko premagal ogromno razdaljo, hodi pa kot da bi ravno vstal iz udobnega avtomobila.
  • Ker na standardnem kolesu hitro obrabiš kolesarske hlače, imaš pogosto izgovor da si nabaviš novo opremo po najnovejši modi. Ta revež na ležečem kolesu, ki nikoli ne ponosi hlač, si mora zmisliti kak nov izgovor da si kupi novo kolekcijo.
  • Še naprej boš plačeval visoke račune za gorivo – to pomaga podjetjem kot so Petrol in OMV ostati na trgu. Primerjaj to z uporabnikom ležečega kolesa, ki namesto z avtom skoči kam kar s kolesom in s tem prihrani na mesečnem računu za gorivo, kar pa ni dobro za lokalno ekonomijo, še posebej pa ne, če si lastnik delnic prej omenjenih podjetij.
  • Nikoli ne boš imel problema, da bi prevozil preveč kilometrov. Tvoja zadnjica, stegna in intimni deli te bodo opominjali, da je počasi dovolj. Primerjaj to z ležečimi kolesarji, ki so čisto zasvojeni s kolesarjenjem in preživijo dosti preveč časa na kolesu, namesto da bi delali koristna opravila kot je na primer gledanje televizije.
  • Lažje bo trenirati več različnih športov, ker običajno kolo ni tako udobno in te ne vleče da bi vsak dan sedel nanj. Ubogega ležečega kolesarja pa kolo kar vabi po dnevu preživetem kje drugje.
  • Nihče te ne bo nadlegoval s vprašanji “Kakšno kolo je pa to??” V primerjavi z ležečim kolesarjem, ki mora s sabo voziti še vizitke lokalnega zastopnika za vse navdušence.
  • Na normalnem kolesu bo tvoj obraz napet od bolečin, kar daje tisti pravi atletski videz. Primerjaj to z nasmehom, ki je značilen za ležeče kolesarje (recumbent smile) in prav nič atletski.

 

izum kolesa