tricikel aTrike

tricikel aTrike

[ubermenu-current-section menu_item_slug="tricikli"]

Med razvojem tricikla Azub aTrike je bilo veliko ur preživetih za računalnikom, prve prave preizkušnje pa je prototip prestal na potovanju po Islandiji in drugih delih Evrope. Azbu si je dosti izkušenj nabral tudi v času zastopstva za Greenspeed tricikle in tako sedaj pedstavljajo svoj prvi trikolesnik, ki dosega vse zadane cilje: je kompakten, hiter, vodljiv, z majhnim obračalnim radiusom, cenovno ugoden in dovolj udoben.

Tricikel aTrike izstopa z dobrimi voznimi lastnostmi in s svojo prilagodljivostjo zaradi IPS sistema. Zadnje kolo je pozicinonirano blizu sedeža, kar ima za posledico boljši oprijem zadnjega kolesa tako v mokrem vremenu, kot na slabše utrjeni podlagi. Mrežast sedež je preko alu konstrukcije napet z vrvjo, ki še dodatno pripomore k bolj udobni vožnji kljub nevzmeteni konstrukciji. Določene tehnične rešitve so zahtevale kar precej časa in iznajdljivosti in jih je težko najti pri drugih triciklih. Zelo smo ponosni na naš aTrike tricikel!

tehnični podatki
krmiljenje indirektno
okvir alu
zadnja vilica nevzmetena
vari TIG metoda
sedež alu z mrežastim sediščem
naklon sedeža 20-50°
prilagodljivost sedeža po dolžini 180mm | naklon 30°
prilagodljivost okvirja po dolžini 200mm
kolesa 3x 406mm (20”)
medosna razdalja 107cm
širina kolesnic 76cm
skupna širina 83cm
skupna višina min 76cm
višina sedišča 31cm
višina gonilne osi 38cm
teža 16,8kg
barva oranžna ali črna
maksimalna obremenitev 125kg

 

informativna cena
1.890€
za ponudbo pokli&#269ite (040) 428 540
ali uporabite kontaktni formular

___________
*cena vključuje 22% DDV in prevoz v Slovenijo

Ključne besede: lezikolo, lezikolesa, ležeče kolo, ležeča kolesa, tricikel, trikolesnik, trikolo, tricikl za odrasle, brez ravnotežja, varno na cesti, varnost, udobje, stabilnost, Azub, ugodna cena, visoka kvaliteta