otroška prikolica Hase Trets

otroška prikolica Hase Trets

[ubermenu-current-section menu_item_slug="oprema"]

Hase-Trets

Iščete otroško prikolico za kolesarska potepanja z vašim malčkom?

Trets je otroška prikolica s pedali in lastnim menjalnikom, ki je lahko hkrati tudi povsem samostojen tricikel. Tako lahko tudi vaš otrok varno in aktivno sodeluje pri kolesarjenju. Ta nov sistem prikolice je veliko bolj stabilen kot klasične izvedbe predvsem na račun nižjega težišča in dveh 20″ koles – ravno to, kar bi pričakovali od manjšega bratca modela Kettwiesel.

Otroška prikolica za kolo v dežju

Prikolica ponuja kot dodatek tudi izredno praktično pokrivalo modnih linij (na gornji fotografiji), ki zagotavlja, da bo vaš malček tudi v slabšem vremenu ostal suh in na toplem. Seveda z neoviranim pogledom na mimo drvečo pokrajino!

NOVO: z letom 2012 Hase predstavlja nadgradnjo prikolice, ki omogoča, da lahko prevažate vašega malčka že kot nekaj mesečnega dojenčka. Hkrati se lahko prikolica prelevi v športni voziček. Kolesarjenje, rolanje, tek, lahko tako združite s sprehajanjem vašega najmlajšega člana družine.

Športni otroški voziček, ki je hkrati prikolica za kolo

Zakaj prikolica Trets? Klasične otroške prikolice otroku ne omogočajo aktivnega sodelovanja na izletih, s čimer ga avtomatsko izključite iz tima. 7-stopenjski menjalnik (ali opcijsko 8. stopenjski interni menjalnik) na prikolici Trets pa mu omogoča, da si sam izbere prestavno razmerje in poganja po svojih zmožnostih. Prav tako pa si lahko privošči počitek, s čemer postane izlet veliko bolj zabaven in vam omogoča planiranje daljših skupnih kolesarskih podvigov.

Mlada družina na skupnem izletu, kjer vsak sodeluje po svoji zmožnosti; kaj je lahko še lepšega?!

S pomikanjem gonilke naprej/nazaj je možno prikolico prilagoditi otroku do višine cca 150cm. Tritočkovni pas je vključen že v osnovni različici, prav tako vpadljiva zastavica, ki še poveča vidljivost in s tem varnost na cesti.

Weber-ov priklop omogoča, da se prikolica priključi na vsak tip kolesa, naj bo to treking kolo, tandem, gorsko ali ležeče kolo. Hkrati pa lahko prikolico spremenite v samostojen otroški tricikel. Tako lahko svojemu malčku na varnih delih omogočite povsem samostojno kolesarjenje. Ko se bo utrudil, ga pa zopet spremenite nazaj v prikolico.

Trets otroški tricikel

Za krajše sprehode lahko uporabite tudi nastavek za vodenje tricikla (opcija). Možnosti je torej ogromno. Hase Trets je resnično univerzalni športni pripomoček za aktivno preživljanje prostega časa družine z malimi otroci.

 

Tehnični podatki:

  • skupna dolžina: 104-128cm
  • širina: 74cm
  • skupna višina: 74cm
  • višina sedeža: 42cm
  • teža: 12,5kg
  • menjalnik: 7 stopenjski
  • max. obremenitev: 45kg
  • velikost otroka: 115-150cm (odvisno od dolžine nog)
informativna cena
1.699,00€
za ponudbo pokli&#269ite (040) 428 540
ali uporabite kontaktni formular

NOVO: Iščete cenovno ugodnejšo rešitev primerno tudi za brezpotja? Potem je WeeHoo nekaj za vas! Za 364€ odlična kolesarska prikolica za vašega malčka, ki lahko pomaga pri poganjanju, brez težav pa tudi odspi kakšno kitico ;)

_____
*cena je informativna in vključuje 22% DDV.
Slike so simbolične in ne odražajo vedno dejanskega stanja.

Ključne besede: otroška prikolica, prikolica za kolo, otroški voziček, športni voziček, kolesarjenje z otrokom, kolesarska prikolica za otroka, otroška prikolica s prestavami, otroški tricikel, tricikl za otroka, otroško trikolo, prikolica s pokrivalom za dež, družina na kolesarskem izletu, družinski kolesarski izlet, družinsko kolesarjenje, kolesarjenje z otroci