Pino – tandem za kolesarjenje v dvoje

Pino – tandem za kolesarjenje v dvoje

Uživate v dvoje, pa kljub temu želite ostati individualni?

Pino (kolo za dve osebi – kombinacija klasičnega in ležečega kolesa v enem okvirju) združuje najrazličnejša pričakovanja v enem izjemnem tandemu. Medtem ko zadnji kolesar uživa v prostem pogledu naprej in ima nadzor nad krmiljenjem, se lahko partner/-ka spredaj sam/-a odloči kdaj in kako poganjati, zahvaljujoč ločenemu pogonu.

Odkrijte kombinacijo timskega duha in svobode! Vse je mogoče!

Posebna konfiguracija tandema (majhna razdalja med prednjim in zadnjim kolesarjem) omogoča enostavno in sproščeno komuniciranje.

Dober 27-stopenjski menjalnik in kvalitetne Magura Julie zavore predstavljajo privlačen osnovni paket. Skupna dolžina znaša zgolj 210cm in omogoča, da ta tandem prevažate na nosilcu za kolesa, ki se montira na vlečno kljuko. NOVO: Okvir tandema PINO je sedaj zložljiv! Nov Alu okvir se s posebnim spojem razpolovi in tandem boste lahko varno spravili v kovček. Idealno za kombinirana potovanja!

Kaj če partnerju/-ici ni za kolesarjene ali jo/ga morate iti kam iskati? Brez problema boste ta lahek tandem obvladali iz zadnjega sedeža.

pino_otrok_1

Kolo je izredno primerno tudi za vožnjo otrok. Na prednji sedež lahko posadite otroka, ki bo užival v krasnem razgledu in v možnosti sodelovanja, saj bo tudi on lahko poganjal po svoji zmožnosti. Hkrati pa bo sedel na udobnem sedežu, pripet z varnostnim pasom. Za vse je poskrbljeno!

Je vaš partner slep ali slabo vidi in ne more sam na kolo? S tandemom Pino se lahko skupaj podata na kolesarsko potepanje brez omejitev! Uživajte v aktivnem druženju kljub slepoti ali slabovidnosti!

 

pino-tour-xt_01

Tehnični podatki:

  • skupna dolžina: 210 – 237cm
  • širina: 62cm
  • skupna višina: 108cm
  • višina prednjega sedeža: 63cm
  • teža: 24kg
  • menjalnik: 27 stopenjski menjalnik
  • zavore: hidravlične disk zavore Magura Louise
  • max. obremenitev: 225kg

Tandem je možno preizkusiti v Bistrici ob Dravi (6km iz Maribora) po predhodnem dogovoru na (040) 428 540 ali preko kontaktnega formularja. Vabljeni v objem Pohorja!

informativna cena
3.790,00€
za ponudbo pokli&#269ite (040) 428 540
ali uporabite kontaktni formular

tandem Hase Pino

Tandem je možno preizkusiti v Bistrici ob Dravi (6km iz Maribora) po predhodnem dogovoru na (040) 428 540 ali preko kontaktnega formularja. Vabljeni v objem Pohorja!

tandem pino_med_voznjo

s kolesom v dvoje po svetu

_____
*cena je informativna in vključuje 22% DDV.
Slike so simbolične in ne odražajo vedno dejanskega stanja.
Splošni članek o tandemih – ko na kolesu nisi sam.