Moram priznati da prvi kilometer nisem bil ravno prepričan če bo to dobra rešitev, ker ni tako mehko kot na original Azub peni
No ampak sem se hitro privadil in me potem niti ni več motilo. Dejstvo je, da ne sme biti tako mehko, ker bi se potem stisnilo in bi bilo enako kot pena. Tako da pač idealno ne more biti. Mehko in zračno ne gre skupaj...
Zrak pa kroži zagotovo, ker sem na trenutke celo občutil, da je v katerem predelu potegnil veter skozi, ker je na prvem delu poti kar precej pihalo. Hrbet ni čisto suh, da ne boste mislili. Kdor se poti, se bo tudi s to blazino potil, ampak se vzdržuje na neki konstantni vlažnosti in se pot ne kopiči in res je, da mi niti ena kapljica ni stekla po hrbtu.
Po slabem terenu se bolj čuti tresljaje, kot na Azub peni. Najlažje bom naredil pravo primerjavo tako, da bom nekaj časa vozil z Ventisit blazino, potem pa spet poskusil nazaj z Azub peno. Pa bomo videli kako bo potem. Vendo je namreč tako da ko prideš iz boljšega na slabše, da se bolj občuti razlika, kot obratno.
Lp,
Peter