zakaj ročno kolo?

zakaj ročno kolo?

Zakaj kolesariti z ročnim kolesom? Komu je ročno kolo namenjeno?

  • invalidnim osebam
  • vsem s težavami v kolenih ali kolkih
  • za krepitev gornjega dela telesa

Če ste v nesreči izgubili nogo/-i ali ste si poškodovali hrbetnico in ne morete kontrolirati nog, lahko kljub temu kolesarite in uživate v svobodi, ki jo nudi kolo. Ročna kolesa so primerna tudi za starejše, ki imate težave s sklepi ali kolki. Če vam noge več ne pustijo, da bi tekli ali kolesarili, potem lahko sedete na ročno kolo kot Helene Hines in ponovno sodelujete na tekaških maratonih.

Ročno kolo je seveda lahko zelo koristno tudi za povsem zdrave športnike, ki bi zgolj želeli na bolj zanimiv način krepiti gornji del telesa. Fitnes v naravi! Poleg ročnih triciklov obstajajo tudi dvokolesa, ki nudijo še dodatno svobodo. Zakaj bi morali za krepitev svojih rok in trupa sedeti v fitnes centru?

V članku na kratko o ročnih kolesih, se boste seznanili z vsemi tipi ročnih koles, kar vam bo v pomoč pri odločitvi za nakup lastnega Handbike-a. Nekaj osnovnih modelov v ponudbi si lahko ogledate na strani ročna kolesa. V desnem stolpcu pa najdete tudi povezave do vseh večjih svetovnih proizvajalcev ročnih koles. Za kakršnokoli vprašanje, se lahko obrnete name preko kontaktnega formularja ali na telefon (040) 428 540.

Dodatno čtivo